Espanyol

L'Espanyol anuncia una ampliació de capital que li permetrà no haver de vendre jugadors

El vicepresident blanc-i-blau, Carlos García Pont, ha confirmat que uns 50 milions d'euros del deute del club passaran a formar part del capital social

Actualitzat

El vicepresident de l'Espanyol, Carlos García Pont, ha confirmat aquest diumenge al matí a l'Aplec de Penyes que s'ha celebrat a Sant Sadurní d'Anoia que el club blanc-i-blau farà una ampliació de capital que permetrà reduir notablement el deute en els seus balanços.

"Uns 50 milions d'euros del deute que té el club amb Rastar passaran a formar part del capital social. Amb això, baixaran els interessos i calculo que ens quedarà un deute de 40 milions d'euros, quan fa tres anys era de 180 milions."

 

Aquest ball de xifres repercuteix directament en les perspectives esportives de cara a l'ambiciosa temporada que té l'Espanyol a sobre de la taula, sobretot, després d'aconseguir el somni de tornar a jugar a Europa:

"Té un efecte en el límit salarial, en la norma del 'fair play' financer de la Lliga. Això vol dir que el club no es veurà obligat a vendre jugadors per qüestions econòmiques. Això ens permet tenir un ritme de creixement raonable."

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut