Edu Expósito ja s'ha posat la samarreta blanc-i-blava
Edu Expósito ja s'ha posat la samarreta blanc-i-blava
ESPANYOL

L'Espanyol anuncia Edu Expósito, sisè fitxatge de l'era Diego Martínez

El club blanc-i-blau i l'Eibar fan oficial l'acord pel traspàs de l'interior de Cubelles a canvi d'una mica menys de 5 milions d'euros. Signa per 5 temporades

Redacció Esport3Actualitzat

El sisè fitxatge de l'Espanyol 2022-23 és Edu Expósito. El migcampista de Cubelles arriba a l'RCDE Stadium per reforçar el primer projecte de l'era Diego Martínez. El club blanc-i-blau i l'Eibar han fet oficial l'acord pel traspàs de l'interior de Cubelles a canvi d'una mica menys de 5 milions d'euros, repartits en 4,5 milions fixos i una quantitat en variables que podria rondar els 300.000 euros. Signarà per 5 temporades i serà presentat el dimarts, a les 13.00.

La d'Expósito, futbolista format al prolífic planter de la Damm fins que el 2015 el filial del Deportivo de la Corunya el va portar cap a Galícia, serà la dotzena incorporació més cara de la història perica. Als seus 26 anys, l'Espanyol no ha estat l'únic conjunt que s'ha interessat pels seus serveis.

El Girona també el volia

Un altre dels equips catalans de la Primera Divisió, el Girona, que acaba de pujar, feia setmanes que anava al darrere del garrafenc. No obstant, quan l'entitat blanc-i-blava es va afegir a la pugna va millorar l'oferta gironina amb una proposta que ha portat aquest jugador, amb gairebé 200 partits a l'esquena (117 els últims 3 anys a l'Eibar), a Cornellà-el Prat.

Podria no ser l'últim

Però aquest sisè reforç podria no ser l'últim per a la plantilla de Diego Martínez. Mao Ye apunta que el club continua treballant per seguir reforçant la plantilla de cara al nou curs, a més de pensar a alleugerir la massa salarial. De fet, un dels que estan a punt de sortir del club és Wu Lei, de qui el director general blanc-i-blau ha valorat la professionalitat i implicació permanent amb el club.

"Estem tranquils. Des del principi, hem treballat en el marc de les nostres possibilitats, anant sempre a màxims. A més, també treballem per ampliar les nostres possibilitats. Fins avui, hem incorporat quatre jugadors i estic segur que seguirem treballant de valent perquè n'arribin més i tancar el mercat amb la millor plantilla."

El director general de l'Espanyol assegura que el club compta amb RDT
El director general de l'Espanyol assegura que el club compta amb RDT

"No hi ha cas RDT"

El director general de l'Espanyol, Mao Ye, s'ha mostrat contundent amb la situació de Raúl de Tomás a l'equip. Així, assegura que no existeix un cas RDT i que el club compta amb el jugador. Tot i això, ha apuntat que encara queden dies perquè es tanqui el mercat.

No hi ha cas RDT, perquè és un jugador, com altres, que s'ha incorporat més tard. Necessitarà més ritme d'entrenament per arribar al nivell d'exigència de l'equip. És un jugador que ens ha donat un gran rendiment, i creiem que és una peça clau per a l'equip. És a dins. Queden 20 dies de mercat i sempre hi pot haver alguna possibilitat, però comptem amb ell.

13 anys sense Dani Jarque

L'Espanyol ha commemorat aquest dilluns els 13 anys de la mort de Dani Jarque. Com ja és tradició, el personal del club, els jugadors i els aficionats han fet la seva ofrena a l'estàtua del jugador blanc-i-blau a la porta 21 de l'RDCE Stadium.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut