Espanyol

L'Espanyol, amb la baixa de Cristian Álvarez, prepara a consciència la visita de diumenge al Bernabéu

L'Espanyol ja està eliminat de la Copa i, per tant, té tota la setmana per preparar a consciència la visita de diumenge a la tarda al Bernabéu. Els símptomes de recuperació que ha experimentat l'equip des de l'arribada de Javier Aguirre no amaga que el camí per aconseguir la salvació serà llarg i dur. Cristian Álvarez, amb una distensió muscular, és dubte.

Actualitzat
L'Espanyol ja està eliminat de la Copa i, per tant, té tota la setmana per preparar a consciència la visita de diumenge a la tarda al Bernabéu. Els símptomes de recuperació que ha experimentat l'equip des de l'arribada de Javier Aguirre no amaga que el camí per aconseguir la salvació serà llarg i dur.

La lluita serà dura, però la part positiva, segons Diego Colotto, un jugador que últimament havia desaparegut de l'onze titular amb Pochettino, és que ara s'està treballant bé. "Tant contra el Granada com contra el Sevilla es va veure més dedicació, actitud i una altra filosofia, amb aire renovat. Hem assegut unes bases d'ordre, actitud i sacrifici, un canvi d'imatge que l'equip necessitava".

Onze derrotes consecutives al Bernabéu i setze temporades per trobar l'última victòria. Els números són demolidors, però no definitius. Colotto ha explicat que "és un camp on és difícil guanyar", però considera que l'equip està convençut que traurem un bon resultat.

El dubte de Cristian Álvarez

Incògnita al voltant del porter titular Cristian Álvarez. No s'ha entrenat amb els companys per una lleu distensió a la musculatura isquiotibial de la cama dreta i és dubte per jugar al Bernabéu. Aguirre sap, això sí, que podrà convocar Sergio García un cop complerts els quatre partits de sanció.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut