Espanyol

L'Espanyol afronta una profunda renovació de la plantilla per a la temporada que ve

La direcció esportiva de l'Espanyol ja ha començat les reunions per abordar una profunda renovació de la plantilla per a la temporada que ve, ja que fins a cinc futbolistes acaben contracte i cinc més estan cedits, a més de les més que possibles vendes. Duscher, Iván Alonso, De la Peña i els laterals David García i Javi Chica finalitzen la seva relació amb l'entitat aquesta temporada. En principi, Iván Alonso i De la Peña no seguiran, però a la resta de casos el club encara no s'ha pronunciat. La política de la direcció esportiva, encapçalada per Ramon Planes, era la de no negociar cap situació individual fins que finalitzés la temporada.
Actualitzat
L'únic tema que s'ha lligat ha estat la continuïtat de l'entrenador Mauricio Pochettino fins al 2014, encara que la pròrroga de contracte no està signada però sí emparaulada.

Cap dels cinc futbolistes cedits tornarien, llevat de sorpresa, a l'Espanyol. És el cas de Ferran Corominas (Osasuna), Ben Sahar (Hapoel Tel Aviv), Ángel Martínez (Girona) i Román Martínez (Tigre). Només el porter Kiko Casilla, actualment en el Cartagena, realitzaria la pretemporada en funció del futur de la resta de metes de la plantilla.

D'altra banda, diversos jugadors del primer equip amb contracte en vigor han sonat en les últimes setmanes com a candidats a abandonar l'entitat. És el cas dels davanters Pablo Daniel Osvaldo, molt seguit per la Premier League, José Callejón, al qui se l'ha relacionat amb el Reial Madrid, i Javi Márquez.

En el capítol de fitxatges, el mateix president, Daniel Sánchez Llibre, va apuntar fa un mes que els davanters uruguaians Juan Albín, del Getafe, i Adrián Luna, de Defensor, ja eren virtualment nous jugadors de l'Espanyol, encara que el club català no ha oficialitzat encara l'anunci.

Els tècnics i la direcció esportiva de l'Espanyol han de perfilar les posicions a reforçar, i en principi, tot apunta que la defensa, ara composta per futbolistes molt joves, i la davantera seran les línies en què es posi més esforç i diners amb vista a la temporada que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES