Verdú dóna prioritat a l'Espanyol a l'hora de negociar el seu futur. (Foto: Efe)
Espanyol

L'Espanyol afronta les renovacions després de tancar la temporada

L'Espanyol afronta ara les renovacions de diverses peces importants de la seva plantilla després de tancar la temporada, començant per la de l'actual entrenador Javier Aguirre, la firma del qual podria materialitzar-se aviat segons fonts del club blanc-i-blau. Una altra de les renovacions pendents és la del migcampista Joan Verdú.

Actualitzat
L'Espanyol afronta ara les renovacions de diverses peces importants de la seva plantilla després de tancar la temporada, començant per la de l'actual entrenador Javier Aguirre, la firma del qual podria materialitzar-se aviat segons fonts del club blanc-i-blau. El tècnic mexicà i l'entitat catalana veuen amb bons ulls prolongar el seu vincle, encara que l'acord està pendent de solucionar petits serrells econòmics.

Les dues parts, no obstant això, coincidirien en les línies mestres del projecte esportiu i també que el nou contracte seria únicament d'una temporada.

Una altra de les renovacions pendents és la del migcampista Joan Verdú. El blanc-i-blau acaba contracte el 30 de juny i des de fa mesos les dues parts negocien la seva continuïtat. El futbolista ha manifestat en diferents ocasions la voluntat de seguir, però el distanciament econòmic entre el club i el jugador no se soluciona.

De tota manera, el director esportiu Òscar Perarnau també té altres fronts oberts. A més d'Aguirre i Verdú, acaben contracte el migcampista Raúl Baena, el lateral esquerre Joan Capdevila, el porter argentí Cristian Álvarez i l'extrem búlgar Martin Petrov.
Anar al contingut