Espanyol

L'Espanyol aconsegueix una victòria vital a Vila-real (1-2)

David López i RDT han estat els golejadors de l'Espanyol a l'Estadi de la Ceràmica. El conjunt d'Abelardo ha jugat amb un home menys des del minut 59 per l'expulsió de Javi López i després de patir en el tram final de partit, s'han endut els tres punts. L'Espanyol torna a celebrar una victòria deu jornades després.

Cristina BusquetsActualitzat

L'Espanyol ha sortit intensament i amb un domini asfixiant sobre el Vila-real. El primer xut a porteria ha estat d'RDT. El madrileny també ha intervingut en la deixada cap a Melendo que ha acabat amb la segona arribada dels blanc-i-blaus. A la tercera que han disposat, han marcat. Jugada assajada en un servei de córner que ha prolongat Naldo i ha rematat David López al segon pal. Dos minuts més tard, jugada polèmica dins de l'àrea del Vila-real. Jugada de Darder que ha acabat amb la pilota als peus de RDT i el seu xut ha impactat amb la mà de Pau Torres dins de l'àrea. L'àrbitre, però, no ha acabat assenyalant res. En una següent falta llunyana, en aquest cas a favor dels locals, també hi ha hagut una jugada amb polèmica per unes possibles mans de Bernardo dins de l'àrea que tampoc han tingut càstig.

L'inici del segon temps ha estat immillorable per l'Espanyol. Raúl de Tomás ha marcat el seu primer gol a la Lliga amb els blanc-i-blaus en rematar de cap una centrada de Calleri. El partit s'ha complicat quan en el 59, l'àrbitre ha assenyalat penal de Javi López. La pilota ha tocat primer al cos i després al braç del d'Osuna. Cazorla, des dels onze metres, ha escurçat distàncies. Amb un home menys, els blanc-i-blaus han vist com el Vila-real prenia terreny i Abelardo ha passat a una defensa de cinc. Al 84, Cazorla ha dirigit un xut que ha repel·lit el pal i en el 89, Diego López i el travesser han evitat el gol de falta directa d'Ontiveros. L'Espanyol ha patit, però s'ha pogut endur els tres punts de Vila-real i dedicar la victòria als 3.000 aficionats que s'han desplaçat per donar-los suport.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut