Espanyol

L'Espanyol traspassa finalment Borja Iglesias al Betis

Després de mesos de negociacions, Espanyol i Betis arriben a un acord per al traspàs del "Panda" per poc més de 28 milions d'euros
Imma Casares Actualitzat
Imatge d'arxiu de Borja en un partit amb l'Espanyol

És un dels culebrons més llargs d'aquest estiu, però finalment ja ha arribat al desenllaç. Espanyol i Betis han trobat un acord sobre les condicions de pagament per al fitxatge de Borja Iglesias, que ha viatjat a Sevilla per finalitzar la seva incorporació al club andalús. El traspàs s'ha fet oficial poc després de les 3 del migdia.

El Betis pagarà els poc més de 28 milions d'euros de la clàusula de rescissió del contracte del Panda, i ho farà finalment en tres parts: 18 milions s'abonaran ara, 5 més per Nadal i els 5 milions restants, el juny del 2020. Aquesta és la fórmula que han trobat finalment els dos clubs després de setmanes de negociacions.

Borja Iglesias, de 25 anys, ha passat satisfactòriament la revisió mèdica abans de firmar per 5 temporades com a nou jugador de l'equip andalús. Rubi, tècnic del Betis i ex de l'Espanyol, el coneix bé i té intenció de comptar amb ell ja en la primera jornada de Lliga, diumenge, a casa, contra el Valladolid.

D'aquesta manera tan divertida ha anunciat el Betis el fitxatge de Borja:

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS