Aarón Martín
Aarón Martín
Espanyol

L'Espanyol accelera la millora contractual d'Aaron Martín, que passarà a tenir fitxa del primer equip

Els pericos no volen córrer el risc de no tenir prou jugadors del primer equip en el terreny de joc, com ja va passar contra el Granada

Actualitzat

Aaron Martín tindrà fitxa de jugador del primer equip de l'Espanyol. Més enllà del seu excel·lent rendiment a les ordres de Quique Sánchez Flores, el club blanc-i-blau ha decidit moure fitxa en aquest sentit també per evitar l'estranya situació que es va donar en l'últim partit contra el Granada.

Segons la normativa, al terreny de joc hi ha d'haver un mínim de set jugadors del primer equip i, justament durant l'enfrontament contra els andalusos a la darrera jornada de la Lliga, Óscar Melendo no va poder saltar a la gespa del RCDE Stadium perquè ja hi havia tres jugadors amb fitxa del filial. Si els pericos s'haguessin quedat amb deu homes, per una expulsió o bé perquè ja havien esgotat tots els canvis, hi havia el risc que només quedessin sis jugadors del primer equip i s'exposava a una possible sanció.

A dia d'avui, Aaron Martín té fitxa del filial però el seu contracte preveu que a partir de la temporada 2017-18 serà automàticament jugador del primer equip. Ara bé, veient el que va passar contra el Granada, l'Espanyol ja té a l'agenda fer passar el lateral esquerrà pels despatxos per convertir-lo en jugador del planter de Sánchez Flores a tots els efectes.

Anar al contingut