Rufete ha encadenat cinc derrotes consecutives a la banqueta de l'Espanyol (EFE/ Toni Albir)
Espanyol

L'Espanyol acabarà la temporada cuer per primera vegada a la seva història

Els blanc-i-blaus van encadenar contra l'Eibar la setena derrota consecutiva i la cinquena des de l'arribada a la banqueta de Rufete, el pitjor registre d'un tècnic debutant

Redacció Esport3Actualitzat

Un cop consumat el descens, l'Espanyol continua acumulant rècords negatius. Ahir, contra l'Eibar, lluny de treure l'orgull, els blanc-i-blaus van encaixar una nova derrota, la setena consecutiva, que els farà acabar la temporada com a cuers de Primera Divisió per primer cop a la seva història i amb el pitjor registre d'un tècnic debutant, Rufete, que suma cinc derrotes en els cinc partits que porta dirigint l'equip després d'haver destituït Abelardo.

Tot i aquestes xifres pèssimes, el club continua confiant en Rufete per dissenyar l'Espanyol del futur. De moment, al vestidor només esperen que aquesta nefasta temporada s'acabi el més aviat possible.

Les errades individuals penalitzen molt

És difícil recordar un Espanyol en què les errades individuals han penalitzat tant. De les mans de Víctor Gómez al gol d'Edu Expósito. De les mans involuntàries, però mans en definitiva, de Bernardo, al segon gol del davanter de Cubelles. Va arribar en suspens, però va deixar per a la història la setena derrota consecutiva i la número 22 des de l'inici de la temporada. Xifres de rècord, xifres del pitjor Espanyol de tots els temps.

Míster Chen ha ratificat Rufete per liderar el projecte de Segona; sense més públic que la directiva, ell i els jugadors es van estalviar una xiulada tan històrica com el moment que viu l'entitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut