El director general de l'Espanyol assegura que el club compta amb RDT
El director general de l'Espanyol assegura que el club compta amb RDT
ESPANYOL

L'Espanyol, a hores d'anunciar una nova incorporació

El director general del club, Mao Ye, ha assegurat que aquest dilluns a la tarda el club anunciarà l'arribada d'un nou jugador

Redacció Esport3Actualitzat

El cinquè reforç de l'Espanyol està a punt d'arribar a l'RCDE Stadium. Així ho ha anunciat el director general blanc-i-blau, Mao Ye, que assegura que la incorporació es farà oficial durant la tarda d'aquest dilluns. El nom que sona més fort és el d'Edu Expósito, a qui divendres es va situar a l'òrbita de l'Espanyol. Diego Martínez, però, no en va voler parlar.

Però aquest cinquè reforç podria no ser l'últim per a la plantilla de Diego Martínez. Mao Ye apunta que el club continua treballant per seguir reforçant la plantilla de cara al nou curs, a més de pensar a alleugerir la massa salarial. De fet, un dels que estan a punt de sortir del club és Wu Lei, de qui el director general blanc-i-blau ha valorat la professionalitat i implicació permanent amb el club.

"Estem tranquils. Des del principi, hem treballat en el marc de les nostres possibilitats, anant sempre a màxims. A més, també treballem per ampliar les nostres possibilitats. Fins avui, hem incorporat quatre jugadors i estic segur que seguirem treballant de valent perquè n'arribin més i tancar el mercat amb la millor plantilla."

"No hi ha cas RDT"

El director general de l'Espanyol, Mao Ye, s'ha mostrat contundent amb la situació de Raúl de Tomàs a l'equip. Així, assegura que no existeix un 'Cas RDT' i que el club compta amb el jugador. Tot i això, ha apuntat que encara queden dies perquè es tanqui el mercat.

No hi ha cas RDT, perquè és un jugador, com altres, que s'ha incorporat més tard. Necessitarà més ritme d'entrenament, per arribar al nivell d'exigència de l'equip. És un jugador que ens ha donat un gran rendiment i creiem que és una peça clau per a l'equip. Està dins. Queden 20 dies de mercat i sempre pot haver-hi alguna possibilitat, però comptem amb ell.

13 anys sense Dani Jarque

L'Espanyol ha commemorat aquest dilluns els 13 anys de la mort de Dani Jarque. Com ja és tradició, el personal del club, els jugadors i els aficionats han fet la seva ofrena a l'estàtua del jugador blanc-i-blau a la porta 21 de l'RDCE Stadium.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut