Roglic ha guanyat la Itzulia 2021 (@ehitzulia)
Ciclisme

Primoz Roglic s'exhibeix en la sisena etapa i guanya la Itzulia 2021

L'eslovè ha desplegat tot el seu potencial per guanyar la seva segona Volta al País Basc. El nord-americà McNulty no ha pogut defensar l'avantatge de 23 segons i ha cedit a l'etapa reina de la cursa

Redacció Esport3Actualitzat

La sisena etapa de la Itzulia, la traca final entre Ondarroa i Arrate, ha dictat sentència: Primoz Roglic, de l'equip Jumbo Visma, s'ha proclamat guanyador de la Volta al País Basc. L'etapa reina, tal com s'esperava, ha servit perquè el duel Roglic-Pogacar caigués a favor del primer.

La clau de l'etapa ha estat l'escapada de Roglic, juntament amb quatre ciclistes de l'equip Astana, durant la baixada del coll d'Elosua-Gorla, a 67 quilòmetres de l'arribada a meta. Finalment, la victòria d'etapa ha estat per al francès David Gaudú, seguit de Roglic, segon, i Pogacar, tercer.

La renda de 23 segons amb què partia el nord-americà McNulty a l'inici de l'etapa d'avui no ha estat suficient i l'eslovè s'ha adjudicat la seva segona Itzulia, després de la guanyada l'any 2018. Amb els resultats de l'etapa d'avui, Vindegaard, a 52 segons, i Pogacar, a 1:07, han completat el podi de la Itzulia 2021.

Anar al contingut