Tomiyasu i Godfrey, per terra en un moment del partit (EFE)
Futbol

L'esgarrifosa trepitjada de Godfrey (Everton) a Tomiyasu (Arsenal) que no mereix ni groga

L'àrbitre no va interpretar voluntarietat en l'acció del defensa de l'Everton

Actualitzat

L'Everton-Arsenal (2-1), que tancava la jornada de la Premier League, va deixar una imatge d'impacte. Més enllà de gols i jugades de mèrit, el partit serà recordat per una trepitjada que Ben Godfrey, defensa de l'Everton, fa al japonès Takehiro Tomiyasu, quan el jugador japonès intentava progressar per la banda.

Amb Tomiyasu a terra –després de rebre una entrada d'Allan–, Godfrey li trepitja la cara. El jugador japonès pot continuar el partit, però la imatge és esgarrifosa. Després d'aquesta acció, el col·legiat no va marcar falta ni va ensenyar cap targeta en interpretar que l'acció del jugador local era involuntària. Tampoc el VAR va veure motius per assenyalar una vermella directa.

 

La jugada té lloc abans de la mitja hora de joc, encara amb el 0-0 al marcador. L'Arsenal al·lega que Godfrey hauria hagut de ser expulsat i que amb una hora per davant amb superioritat numèrica la situació se li hauria posat molt favorable. El partit se'l van acabar enduent els "toffees", amb remuntada final i un gol en temps afegit de Demarai Gray.  

Anar al contingut