FUTBOL

L'esgarrifosa puntada a Cunha en l'Equador-Brasil

El jugador de l'Atlètic de Madrid, Matheus Cunha, ha rebut una terrible entrada del porter de l'Equador, que ha estat expulsat després de l'acció

Redacció Esport3Actualitzat

Matheus Cunha s'ha endut aquesta matinada una puntada d'aquelles que no s'obliden. En el partit entre l'Equador i el Brasil de classificació per al Mundial de Qatar, el davanter de l'Atlètic de Madrid ha rebut una entrada terrible del porter rival, Alexander Domínguez, que ha estat expulsat després de l'acció.

Havien passat només 15 minuts des de l'inici del partit quan una pilota dividida ha acabat amb l'impacte violent de la bota del porter equatorià al coll del jugador brasiler. Cunha ha quedat estès sobre el terreny de joc, fent gestos evidents de dolor.

Afortunadament tot ha quedat en un ensurt, ja que el jugador brasiler ha estat atès i ha pogut continuar sobre el camp. Això sí, amb una ferida de consideració al coll.

Així li ha quedat el coll a Cunha després de la puntada de peu esgarrifosa del porter de l'Equador (EFE)

Empat a un i retorn d'Alves

El partit, de la quinzena jornada de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de Qatar 2022, ha acabat amb empat a un. El Brasil s'ha avançat en el minut 5 amb una diana de Casemiro i l'Equador ha empatat amb gol del defensa Félix Torres al minut 75. Dani Alves ha entrat al camp després de l'expulsió d'Emerson Royal i s'ha convertit en el tercer jugador amb més internacionalitats amb el Brasil, només per darrere de Cafú i Roberto Carlos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut