La portera anglesa del Liverpool, Fran Kitching, que ha patit una esgarrifosa lesió
Futbol

L'esgarrifosa lesió de la portera del Liverpool durant un entrenament

Fran Kitching ha publicat la fotografia a Instagram on es veu el fort tall al front i els hematomes a la cara que té després d'un xoc amb una companya en un entrenament

Actualitzat

Fran Kitching té només 21 anys i és la portera del Liverpool femení. Tot i això no ha pogut iniciar la temporada aquest diumenge passat, com ha fet la resta de l'equip contra el Bristol City. Ha estat la mateixa Kitching la que ha explicat el motiu pel qual no ho ha pogut fer amb un post al seu compte d'Instagram.

A la fotografia, la britànica explica que durant un entrenament va rebre l'impacte d'una bota per part d'una companya d'equip de manera completament accidental, provocant-li un fort tall al front i grans hematomes al rostre. Ell mateixa l'ha catalogat com "la pitjor lesió que he tingut mai" i ha explicat que aquest és el motiu pel qual no va poder estar amb la resta de l'equip.

Tot i això, Kitching afirma que "després de molta inflamació i dolor (i assemblant-me a una nina de joguina), per fi puc dir que em sento molt millor i preparada per tornar amb les meves companyes". Així, doncs, tot i l'esgarrifança que provoca les imatges, aviat tornarà a defensar la porteria de les reds.

 

 

Anar al contingut