La nedadora hongaresa Liliana Szilágy ha fet pública la seva denúncia a Instagram
La nedadora hongaresa Liliana Szilágy ha fet pública la seva denúncia a Instagram
Natació

L'esgarrifosa denúncia de la nedadora hongaresa Liliana Szilágy: "El meu pare va abusar de mi"

Szilágy, de 26 anys, ha confessat al seu compte d'Instagram amb tot tipus de detalls que el seu pare, Zoltan Szilágy, va abusar d'ella tant físicament com sexual durant anys des que era petita

Redacció Esport3Actualitzat

La nedadora hongaresa Liliana Szilágy, medallista a l'Europeu de natació de Glasgow del 2016 i olímpica als Jocs de Rio, ha sacsejat el món de l'esport amb una confessió esfereïdora que ha compartit amb els seus seguidors a través del seu compte d'Instagram. Szilágy, de 26 anys, ha confessat amb tot tipus de detalls que el seu pare, Zoltan Szilágy, va abusar d'ella tant físicament com sexualment durant anys des que era petita.

"Després de tant de dolor i lluita, he decidit parlar d'un tema necessari. Va abusar de mi. Un home de qui hauria d'haver rebut el més gran amor i afecte. El meu pare va abusar de mi. Físicament. Espiritualment. Sexualment. Des que era petita, de forma constant i impredictible, ja sigui càstig corporal, intimidació, privació d'amor i atenció o abús sexual."

El testimoni brutal de Liliana Szilágy ha commocionat la natació hongaresa ja que el seu pare, Zoltan Szilágy, va ser olímpic als Jocs de 1988, 1992 i 2000 i després va ser l'entrenador de la seva filla. En el seu esgarrifós relat, la nedadora explica fins i tot com el seu pare colpejava la seva mare quan estava embarassada.

Després d'assolir una medalla a l'Europeu del 2026, Liliana va decidir trencar qualsevol relació amb el seu pare i ha decidit fer pública la seva denúncia per evitar que altres persones puguin passar per una situació similar en el futur.

"Comparteixo les meves històries perquè no creguin que estan soles. Perquè la sensació de llibertat és millor que qualsevol altra cosa i jo no sóc una esclava de la meva pròpia vida."

 

Anar al contingut