El C37, amb Marcus Ericsson i Charles Leclerc al darrera (@Ericsson_Marcus)
Automobilisme

L'escuderia Sauber presenta el C37, que incorpora el vermell fruit de l'aliança amb Alfa Romeo

Amb aquesta aliança Sauber-Alfa Romeo, l'equip pretén allunyar-se de la part posterior de la graella i confia plenament en Ericsson i Leclerc

Jesús Malagón LázaroActualitzat

L'escuderia Sauber ha presentat el C37, el monoplaça amb el qual competirà aquesta temporada en el Mundial de F1. L'equip suís ha renovat energies i està molt motivat amb l'aliança tècnica a llarg termini que ha pactat amb Alfa Romeo, el seu principal patrocinador. La marca italiana torna aquest any a la Fórmula 1, després d'una absència de 30 anys. L'acord entre les dues parts forma part d'una relació reforçada amb Ferrari. Els encarregats de fer tornar el C37 a la zona dels punts seran Marcus Ericsson, que afronta el seu quart any amb Sauber, i Charles Leclerc, campió de la F2 i "rookie" de la competició.

Frédéric Vasseur, cap de Sauber, ha comentat que es troba ansiós perquè comenci la temporada 2018 i per veure Marcus i Charles en el camí.

Estic convençut que Marcus i Charles formen una parella perfecta, un d'experimentat i un de novell.

Frédéric Vasseur, cap de l'equip Sauber Alfa Romeo

Sauber continuarà amb Ferrari com a motorista, que els subministrarà motors nous. Segons va dir el director tècnic Jorg Zander, "la filosofia del C37 no té res a veure amb el seu predecessor i ens ajudarà a millorar durant el transcurs de la temporada. El concepte de l'aerodinàmica ha canviat significativament". Estan convençuts que els nous motors de la marca italiana els donaran un impuls en la seva actuació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut