L'esbroncada de Koeman a Mingueza després d'una errada del central del Barça

Amb 3 a 2 en el marcador, Mingueza ha perdut una pilota després de fer-se una autopassada, una acció que no ha agradat gens ni mica al tècnic neerlandès, que l'ha acabat substituint visiblement enfadat

David CarballoActualitzat

Òscar Mingueza ha estat un dels grans protagonistes de la victòria del Barça contra el Getafe al Camp Nou. Als 10 minuts de joc, el central blaugrana ha donat un bon ensurt per una lesió al genoll, que l'ha obligat a abandonar el terreny de joc. Després d'uns instants d'incertesa, Mingueza s'ha acabat recuperant i ha pogut seguir sobre la gespa.

En la segona part, hi ha hagut un altre moment de protagonisme del jugador del planter. Amb 3 a 2 en el marcador, Mingueza ha conduït una pilota que ha passat a Messi. El central ha continuat l'acció i s'ha disposat a arribar a l'àrea rival. L'acció, però, no ha agradat gens ni mica Ronald Koeman. El tècnic del Barça ha mostrat el seu enuig des de la banqueta i ha esbroncat el jugador recriminant-li que tant sols hi havia tres defenses enrere.

Després d'uns moments de tensió, Koeman ha decidit canviar-lo en el tram final i en el seu lloc ha entrat Umtiti. Mingueza ha anat caminant fins a la banqueta i finalment ha passat per davant del tècnic, a qui ha demanat explicacions pel canvi. Koeman no n'ha volgut saber res i finalment li ha acabat donant la mà encara visiblement enfadat.

Mingueza intenta demanar explicacions a Koeman després del seu canvi

Koeman, rectifica

Un cop acabat el partit, Ronald Koeman ha donat explicacions sobre la seva esbroncada a Mingueza.

"He estat una mica exagerat amb Mingueza perquè està fent una gran temporada. Ha d'aprendre que per ser jugador del Barça has d'estar a tots els partits."