Tenis

Les victòries d'Almagro i Ferrer situen Espanya a un sol punt de les semifinals de la Davis

L'equip espanyol de Copa Davis no té cap problema en la seva eliminatòria contra Àustria. Després dels dos primers individuals, amb victòries de Ferrer i Almagro, els d'Àlex Corretja estan a una sola victòria de les semifinals, en què s'enfrontarien a França o els Estats Units.

Actualitzat
Nicolás Almagro ha escombrat de la pista el número 1 d'Àustria, Jürgen Melzer (6-2, 6-2 i 6-4), i ha encarrilat l'eliminatòria per a Espanya en els quarts de final de la Copa Davis.

El tenista murcià ha resolt sense cap contratemps el duel amb Melzer en el partit teòricament més complicat per a l'equip dirigit per Àlex Corretja. Tot i l'ambient fred, l'escàs públic a la graderia i un fort vent, Melzer mai ha inquietat Almagro, que ha fet valer el seu bon servei. 

L'austríac ha comès massa errors no forçats (trenta per només quinze d'Almagro) i ha facilitat la feina del murcià en els dos primers sets. Se'ls ha endut per un contundent 6-2 cadascun. En el tercer, Melzer no ha millorat gaire i Almagro ha continuat sòlid i demolidor fins a tancar el matx en 1 hora i 55 minuts.

Clara victòria de David Ferrer

David Ferrer s'ha desfet amb comoditat del seu rival. Ha derrotat Andreas Haider-Maurer (6-1, 6-3 i 6-1) en menys d'una hora i mitja.

Aquest dissabte serà el torn dels dobles. Marcel Granollers i Marc López se les hauran amb Alexander Peya i Oliver Marach.

Anar al contingut