La pilota podria tornar a rodar al juny a la lliga espanyola
Futbol

La Lliga es reprendrà el 20 de juny i s'acabarà el 26 de juliol

Segons ha desvelat Javier Aguirre en una entrevista a Marca Claro, la Lliga ja ha notificat de forma oficial als clubs el calendari per tornar a la competició

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest divendres, molts equips de Primera i Segona Divisió tornaran als entrenaments, sense saber encara quin calendari de partits els espera. Però segons ha avançat de forma sorprenent Javier Aguirre en una entrevista a Marca Claro, la Lliga de futbol ja té data per a la represa del campionat. El tècnic mexicà del Leganés ha desvelat que la lliga ha notificat als clubs de forma oficial que la competició tornarà el 20 de juny i s'acabarà el 26 de juliol, amb dos partits per setmana.

Els protocols de seguretat

La Cadena COPE ha revelat els protocols que la Lliga ha decidit aplicar per garantir la màxima seguretat en aquest retorn. S'establiran tres zones de diversa intervenció als estadis, es marcaran quatre fases diferenciades d'actuació abans i durant els partits i es determinarà la ubicació exacta de tot el personal implicat en la seva organització. Igualment, s'ha definit el protocol corresponent en el cas que apareguin positius de coronavirus entre els jugadors o els membres del cos tècnic dels equips. Des de l'aïllament al domicili, fins a proves extres als possibles contactes de la persona infectada.

S'espera que aquest divendres la Lliga faci públics els resultats dels exàmens mèdics que s'han fet a tots els equips de Primera i Segona Divisió. A partir d'aquí, ja es podrà començar a elaborar el calendari definitiu de les jornades pendents.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut