Natació

Les Series Mundials de Natació Artística arriben a Barcelona

Entre aquest divendres i diumenge, els millors equips del món seran a la piscina Sant Jordi: Ona Carbonell debutarà amb el solo tècnic inspirat en un discurs de Nelson Mandela

Actualitzat

La millor natació artística tornarà a Barcelona amb les Series Mundials a partir d'aquest divendres i fins diumenge i és que la piscina Sant Jordi acollirà l'última prova de la Lliga mundial, abans de la superfinal de Budapest, a mitjans de juny. Aquest matí han compartit aigua -durant els entrenaments- les seleccions favorites: Rússia, el Japó, Ucraïna i Espanya.

Ona Carbonell, que també neda amb l'equip, serà la primera a debutar, divendres al matí, amb el solo tècnic inspirat en un discurs de Nelson Mandela, el mateix solo que portarà al Mundial de Corea.

"Al principi serà difícil perquè estem acostumades a nedar amb una música que t'acompanya i nedar amb una veu no és fàcil, però com que tot el que diu a mi m'inspira moltíssim, crec que és molt emocionant. Estic apostant per una cosa molt diferent, m'estic entrenant moltíssim i estic molt contenta d'estar a l'equip. El meu repte és, com sempre, donar-ho tot."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut