Serena Williams ha celebrat la seva victòria contra Pavliutxenkova (Reuters)
Serena Williams ha celebrat la seva victòria contra Pavliutxenkova (Reuters)
Tenis

Les semifinals femenines de Wimbledon han quedat definides

En una semifinal, Venus jugarà contra Kerber i, en l'altra, Vesnina s'enfrontarà a Serena. Els partits es disputaran dijous, a les dotze

Eduard GarciaActualitzat

Aquesta serà la dècima semifinal del torneig de Wimbledon que jugarà Serena Williams. La nord-americana s'ha classificat després de vèncer, en 73 minuts, a la russa Anastasia Pavliutxenkova per 6-4 en els dos sets.

Venus, la gran de les Williams i la més veterana del torneig, ha aconseguit passar la seva ronda de quarts després de set anys sense arribar a les semifinals d'aquest Grand Slam. Venus ha derrotat a Yaroslava Shvedova per 7-6 i 6-2. Les germanes Williams es podrien trobar a la final si, ambdues, guanyen el seu pròxim partit.

La rival de Venus a la següent ronda serà Angelique Kerber. L'alemanya, número 4 del rànquing de la WTA, ha arribat a les semifinals per segona vegada a la seva carrera després de derrotar Simona Halep per 7-5 i 7-6.  

Dominika Cibulkova podrà arribar amb temps al seu casament aquest 9 de juliol, dia de la final, després de caure eliminada per Elena Vesnina. La russa s'ha classificat per primera vegada a la seva carrera per una semifinal de Wimbledon en guanyar el seu partit de quarts per 6-2 els dos sets. Vesnina, número 50 del rànquing, s'haurà d'enfrontar contra la número 1, Serena, per una plaça a la final de Wimbledon.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut