Azarenka
Azarenka, una de les favorites per endur-se el títol a Indian Wells (EFE)
Tenis

Les semifinals d'Indian Wells es completen amb els aparellaments Goffin-Raonic i Azarenka-Pliskova

Feliciano López i Marc López avancen a la penúltima ronda en dobles després d'un duel maratonià amb Jamie Murray i Bruno Soares

Actualitzat

El belga David Goffin i el canadenc Milos Raonic han obtingut el pas a semifinals en el quadre masculí d'Indian Wells aquesta nit. En el femení, també ho han aconseguit la bielorussa Victoria Azarenka i la txeca Karolina Pliskova.

Goffin, en les primeres semifinals d'un Masters 1000 de la seva carrera, s'enfrontarà a Raonic després de derrotar el croat Marin Cilic per 7-6 (4) i 6-2. Raonic va completar una bona actuació davant el francès Gael Monfils, a qui va superar per 7-5 i 6-3.

Pliskova es va desfer de la jove russa Daria Kasatkina per 6-3 i 6-2. Azarenka no va tenir contemplacions davant l'eslovaca Magdalena Rybarikova, a la qual va clavar un doble 6-0 en 68 minuts. Totes dues s'enfrontaran per un lloc en la final aquest mateix divendres.

Feliciano López i Marc López avancen en dobles

Feliciano López i Marc López van fer un pas endavant en els dobles masculins amb una victòria per 6-7 (2), 7-6 (2) i 10-8 en dues hores davant Jamie Murray i Bruno Soares.

Ha estat alguna cosa més que una derrota per al jugador britànic, que si hagués guanyat aquest partit s'hauria enfilat al número u de la classificació mundial de dobles.

En la ronda de semifinals, els dos López s'enfrontaran a la parella vencedora del partit de quarts entre Kohlschreiber-Thiem i Pospisil-Sock.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut