una jugada del partit
Amb 16 a 9 a favor del CN Sabadell s'ha acabat la primera semifinal (RFEN)
Waterpolo

CN Sabadell - CN Mataró: definida la final de la Copa de la Reina de waterpolo

L'Astralpool Sabadell ha eliminat en semifinals el Mediterrani (16-9) i el CN Mataró s'ha desfet de l'amfitrió, el CN Terrassa (14-7)

CN Mataró 14 - CN Terrassa 7

El CN Mataró s'ha mostrat més efectiu, ja d'entrada, i ha mantingut els avantatges en tot moment. Anant de menys a més, han eliminat el Terrassa de Xavi Pérez per 14 a 7.

• 4 a 1 al primer quart. El Mataró de Dani Ballart s'ha posat per davant a partir de l'empat a 1, amb gols de Van de Kraats- de penal- i Paula Camus. Cristina Nogué ha estat l'encarregada de fer pujar el quart.
  • El Mataró referma la seva superioritat. Paula Camus i Cristina Cantero han anotat pel Terrassa, però les jugadores del Mataró encara han estat més actives que abans. Clara Cambray, per dues vegades, Anna Gual, Silvia Aveño i Queralt Bertran han posat el 9 a 3 del descans.
  • Baixa la intensitat.  El Mataró ha marcat tres gols, en el tercer període, per cap del Terrassa. Anni Espar, Van de Kraats i Martina Clavería han posat el 12 a 3.
  • Revifada tardana del Terrassa.  Bosveld (2) i Pili Peña (2) han fet pujar al marcador el 12 a 7, però la feina del Mataró ja estava feta. Classificades per la final (14-7), amb autoritat i bon ritme de joc, a pesar del relaxament en l'últim període. Van de Kraats ha estat la màxima anotadora, amb 4 gols.

CN Sabadell 16 - CE Mediterrani 9

Malson pel Mediterrani i superioritat esfereïdora del Sabadell. La primera semifinal només ha tingut l'equip que entrena David Palma com a protagonista. Set gols de diferència al descans que s'han mantingut fins al final:

• El Sabadell s'avança de bon començament.  Dos gols en pràcticament dos minuts - de Maggie Stefens i Elena Ruiz- han posat per davant el Sabadell, però el Mediterrani ha reaccionat fins a l'empat a 3. A partir d'aquí, domini de l'equip de David Palma que, amb un parcial de 5 a 0, s'ha posat 8-3 al final del primer quart. Marcador demolidor i el partit, trencat.
  • Es manté la desfeta del Mediterrani. Dos gols de penal, transformats per Bea Ortiz i Van der Sloot, han posat el Sabadell 10 a 3 en onze minuts de partit. La revifada mediterrània ha estat mínima, i al descans s'ha arribat amb un contundent 12 a 5.
  • El Sabadell continua sumant. En el tercer període, cap gol del Mediterrani i quatre més pel Sabadell: dos de Maica Garcia, un de Mati Ortiz i un altre de Van der Sloot. 16-5.
  • Amb tot dat i beneït, parcial de 0 a 4. El Mediterrani ha tingut en Sarah Puanani Lizotte una jugadora bàsica per marcar, primer de jugada i després, de penal, i més tard s'han afegit els gols de Paula Crespí i Daniela Moreno. Parcial de 0 a 4, però tot plegat ha arribat massa tard. Marcador final: 16-9.