El Barça celebra l'accés a les semifinals de la Champions (@FCBfemeni)
El Barça celebra l'accés a les semifinals de la Champions (@FCBfemeni)
Barça

Les semifinals de la Champions al Camp Nou, pendents del Barça-Betis

La tornada del duel contra el Chelsea s'haurà d'avançar a dijous o divendres, en funció del partit de la Lliga del primer equip masculí

Redacció Esport3Actualitzat

El calendari torna a jugar una mala passada al Barça. Ningú dubta que el Camp Nou ha de ser l'escenari dels partits grans del femení. Ho serà, per exemple, en la tornada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea, programada per a l'últim cap de setmana d'abril..., però, en aquelles dates, el masculí també té partit de Lliga a casa, contra el Betis.

Ni la UEFA ni LaLiga han publicat encara els horaris d'aquests partits. Al club n'estan pendents abans de moure fitxa. Assumeixen que hauran d'avançar el Barça-Chelsea. Serà dijous 27 o divendres 28, i al Camp Nou tant sí com no. No es poden jugar dos partits seguits a l'Estadi per no malmetre la gespa.

 

El curs passat ja es va donar aquesta mateixa situació. L'anada de les semifinals contra el Wolfsburg coincidia amb un Barça-Rayo. Tant la UEFA com el conjunt alemany van accedir a un canvi de data, i el partit es va jugar en divendres.

Anar al contingut