El Barça d'handbol té molts números de tornar a la "final four" de Colònia, que es jugarà durant les vacances de Nadal (@FCBhandbol)
Barça

Les seccions del Barça accepten la rebaixa salarial

A través de la xarxes socials, els capitans dels equips de bàsquet, hoquei, futbol sala i handbol han donat suport a la mesura del club. De l'equip de futbol, encara no se'n sap res

Francesc LatorreActualitzat

Gairebé de manera simultània i a través de les xarxes socials, Victor Tomàs, Aitor Egurrola, Ante Tomic i Sergio Lozano han llençat un missatge de comprensió amb les mesures proposades pel club per fer front a l'impacte econòmic de la crisi del coronavirus. Mesures que impliquen una rebaixa del salari dels esportistes professionals.

Víctor Tomàs, que ha assegurat que ningú l'havia pressionat per escriure aquestes paraules, és qui més explicacions ha donat al seu compte de Twitter amb un fil sobre la qüestió:

"En moments tan complicats com aquest, en què molta gent ho està passant malament de veritat, crec, a títol personal, que no es pot fer altra cosa que donar suport al club i ajudar el que faci falta per superar entre tots aquest moment. Vull deixar clar que el club, amb els seus màxims responsables al capdavant, ha sigut sempre sincer i ha anat sempre de cara expressant la situació real que viu el club i les accions que s'han d'emprendre per tirar endavant."

 

 

Els capitans de les altres seccions s'han expressat de forma molt similar. La intenció de la junta era aplicar una rebaixa del 70% dels salaris a totes les seccions professionals mentre duri l'estat d'alarma.

A la secció de bàsquet també hi ha hagut jugadors, com Ante Tomic o Nikola Mirotic, que s'han mostrat comprensius amb la situació

 

El jugador Aitor Egurrola, del Barça d'hoquei patins també ha entès la situació i ho ha deixat palès.

 

 

I Sergio Lozano, de l'equip de futbol sala, ha deixat un missatge en el mateix sentit al seu compte de Twitter.

 

 

Ara, doncs, només queda per saber què decideix el primer equip de futbol, que encara no s'ha manifestat en cap sentit. En el seu darrer comunicat, la junta directiva ja va fer saber que té la intenció de presentar aquests expedients davant del Departament de Treball de la Generalitat tan aviat com sigui possible.

Anar al contingut