Jocs 2016

Les quatre candidatures que opten a organitzar els Jocs esgoten les últimes opcions per aconseguir vots

Els pesos pesants de cada candidatura van arribant. Ahir a la nit aterrava a Copenhaguen un dels que més creuen en Madrid 2016: el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Aquest matí ha format part de la delegació espanyola que, encapçalada pels reis Joan Carles i Sofia, s'ha reunit breument amb la presidenta del COI, el belga Jacques Rogge. No s'ha tractat d'un detall especial, hores abans de decidir la seu olímpica, sinó d'una trobada protocol·lària que Rogge manté amb totes les candidatures.

Actualitzat
Fins demà no arriba a Copenhaguen el president nord-americà Barack Obama, amb una agenda molt plena. Però la seva dona, Michelle, ja va fent feina per Chicago. Ahir protagonista d'una festa olímpica i avui interlocutora del president del COI.

Pelé és una de les figures esportives més carismàtiques que passegen aquests dies per Dinamarca. El president del Brasil, Lula da Silva, se n'ha fet inseparable, confiant que aquest mite del futbol sigui un més dels punts positius que té Rio de Janeiro. "Temps enrere, el Brasil no estava preparat. En canvi, ara sí que ho està. És una de les vuit economies més fortes del món ", deia Pelé.

Tòquio sembla, "a priori", la primera descartada, però aspectes com la seguretat i la fortalesa de l'economia continuen sent els seus arguments més sòlids.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut