Actualitat blanc-i-blava

Les proves confirmen que Ángel Martínez i Javi Chica es perdran el matx contra el Reial Madrid

Les proves a què s'han sotmès Ángel Martínez i Javi Chica han confirmat que els dos jugadors es perdran el partit contra el Reial Madrid. Tots dos es recuperen d'una lesió i hauran d'esperar fins a la setmana que ve per incorporar-se al grup. El gironí Ángel té una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra, com Chica. D'altra banda, Iván de la Peña s'ha tornat a entrenar amb total normalitat i al mateix ritme que els seus companys, pendent de saber si jugarà contra els blancs.

Actualitzat
L'Espanyol també continua sense els internacionals, en aquest cas per preparar el partit contra el Reial Madrid. Iván de la Peña s'ha tornat a entrenar amb total normalitat i al mateix ritme que els seus companys, pendent de saber si finalment podrà entrar a la convocatòria contra els blancs, on Guti encara té opcions de poder jugar, tot i que arrossega una contractura muscular. De cara al matx de dissabte, l'equip blanc-i-blau espera que li serveixi l'experiència de la temporada passada, quan el Madrid va aturar una bona ratxa dels de Valverde.

El club blanc-i-blau atravessa un bon moment de joc i resultats i encara amb optimisme el partit d'aquest dissabte contra el Reial Madrid. Un dels jugadors més en forma és, sens dubte, el mallorquí Albert Riera, que també ha estrenat internacionalitat. El bon moment de Riera fa que sigui indiscutible i que altres s'ho hagin de mirar des de la banqueta. Moha és conscient que ara mateix té molt difícil tenir minuts en aquest equip. Riera ha jugat tots els partits (set en total), sempre com a titular, i només l'han substituït en tres ocasions. Moha, en canvi, només ha jugat 12 minuts, al camp del València.
Anar al contingut