Xavi Hernández en el seu darrer partit amb l'Al-Sadd. (Foto: EFE)
Barça

Les primeres tres peticions de Xavi Hernández al Barça

Segons ha explicat Jordi Grau al programa "Onze" d'Esport3, el tècnic egarenc ha demanat treballar amb el seu staff tècnic de confiança, el retorn de Ricard Pruna com a cap dels serveis mèdics i el fitxatge d'un extrem pur en el pròxim mercat d'hivern

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández fa dies que té un acord total tancat amb el Barça i ja s'està treballant en les línies mestres del seu projecte a la banqueta blaugrana. Segons ha explicat Jordi Grau al programa Onze d'Esport3, el tècnic egarenc ha fet tres peticions importants a la directiva de Joan Laporta de cara al futur imminent.

La primera petició de Xavi és poder treballar amb el seu staff tècnic de confiança format per set persones que ja l'ha acompanyat a l'Al-Sadd i que també vindrà amb ell al Barça. En concret, hi ha dues persones clau que faran les funcions de segon i tercer entrenador, el seu germà Òscar Hernández i Sergio Alegre. Xavi comptarà també amb el preparador físic Ivan Torres i amb els tres responsables de l'scouting, David Prats, Toni Lobo i Sergio García, que van coincidir amb ell al futbol base blaugrana, i un fisioterapeuta.

Una altra de les prioritats de Xavi és la renovació dels serveis mèdics del club. Una preocupació que comparteix amb la directiva per l'elevat nombre de lesions i per aquest motiu ha demanat el retorn del doctor Ricard Pruna, que ja va treballar al Barça i que ara mateix està treballant a Dubai i té contracte en vigor fins a final de temporada.

Per últim, el nou entrenador del Barça ha demanat el fitxatge d'un extrem pur en el mercat d'hivern tot i la delicada situació econòmica del club blaugrana, que espera poder invertir uns 20 milions d'euros. A banda d'aquesta incorporació prioritària, Xavi té molta fe en la reeducació de Dembélé, un futbolista que confia a recuperar perquè el considera bàsic per aplicar el seu sistema de joc.

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut