Barça

Les portades de l'endemà de l'enfonsament del Barça

Els principals rotatius del país han volgut reflectir en portada la desfeta del Barça a la Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça va certificar la seva eliminació de la Champions a l'Allianz Arena en un partit que es preveia molt complicat i que, complint amb les expectatives, van ser 90 minuts de domini dels bavaresos. 21 anys més tard el Barça cau eliminat a la fase de grups, però des de l'últim entrebanc en aquesta fase de grups l'equip blaugrana ha tocat la glòria veient el millor equip de la seva història i s'ha estimbat de nou.

Les portades catalanes i espanyoles han volgut donar protagonisme a la derrota del Barça. L'Esportiu ha fet un exercici de reflexió titulant: "És el que hi ha". El diari català remarca la diferència de qualitat entre els grans equips d'Europa i el Barça actual. El Mundo Deportivo titula: "Sota zero". Una metàfora del clima que hi havia dimecres al vespre al camp del Bayern. Les dues portades tenen la fotografia de Ter Stegen quan rep el gol de Sané en què podria haver fet alguna cosa més.

El diari Sport obre amb una imatge de Dembélé seriós mirant cap al cel amb el titular: "Trist adeu a la Champions". També apareix una de les frases de Xavi del postpartit:

"El Barça no mereix això. Avui comença una nova era."

Els diaris de Madrid obren amb una visió encara més catastrofista titulant: "L'enfonsament", el Marca; i "A l'infern", l'As. Aquestes portades fan sang amb la baixada de l'equip de Xavi a l'Europa League i fan referència també a les paraules de Xavi a la roda de premsa.

 

Anar al contingut