Futbol

Les polèmiques paraules d'Ibrahimovic encenen França

Allau de reaccions de personalitats públiques perquè Ibrahimovic ha dit que França "és un país de merda". El davanter suec, d'entrada, haurà de comparèixer davant de la Comissió de Disciplina de la Lliga de Futbol Professional.

Actualitzat

Enèsima polèmica per unes declaracions de Zlatan Ibrahimovic. L'endemà de dir "En quinze anys, mai havia vist un àrbitre com aquest, en aquest país de merda. Aquest país no mereix un equip com el PSG. Som massa bons per a aquest país", la Comissió de Disciplina de la Lliga de Futbol Professional ha convocat dijous que ve el davanter suec perquè s'expliqui i per estudiar possibles sancions. Fa tot just un mes que aquest mateix organisme ja el va suspendre dos partits a conseqüència d'una picabaralla amb un jugador del Saint-Étienne.

Mentrestant, no paren d'aparèixer reaccions de personalitats de la societat francesa. El ministre d'Esports, Patric Kanner, ha declarat que les excuses que va demanar després són insuficients i que "encara no ha demanat perdó als àrbitres".

La líder del partit d'ultradreta Front Nacional, Marine Le Pen, famosa per la seva actitud contrària a la immigració, ha aprofitat l'oportunitat per deixar anar que "Qui consideri que França és una merda, que se'n vagi". El socialista Jérôme Guedj, per la seva banda, ha declarat iradament: "Que jugui a futbol i que calli".

Ibrahimovic, que és el jugador més ben pagat de la lliga francesa, no és el primer cop que falta al respecte a França. Just arribar al PSG, va dir que no coneixia la lliga francesa, però que la lliga francesa sí que el coneixia a ell.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut