Les piscines, obertes en la fase 2
Esports

Les piscines poden obrir en les zones que estan en fase 2

L'accés als pavellons també serà individual, per torns i al 30 per cent de l'aforament

Redacció Esport3Actualitzat

L'activitat física, tant a l'aire lliure com en pavellons coberts i piscines d'ús esportiu, pren unes noves dimensions en la fase 2 de desescalada de  l'estat d'alarma. És el cas, en aquests moments a Catalunya, del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu-Aran. Les persones de fins a 70 anys poden fer activitat física no professional en qualsevol moment del dia, tret de les franges dedicades als més grans de 70: de 10 h a 12 h del matí i de 19 h a 20 h del vespre.

Pel que fa als pavellons, s'hi pot anar individualment amb cita prèvia, amb torns i sense contacte físic, i al 30 per cent de l'aforament. Els vestidors també es poden utilitzar amb les garanties de seguretat.

A les piscines, les mateixes condicions. Una persona per carril i els federats tindran prioritat. Les instal·lacions hauran de complir totes les normes específiques de neteja i desinfecció.

En la fase 2, qualsevol persona pot accedir a pavellons i piscines. També els esportistes d'elit, d'alt rendiment, professionals, federats, àrbitres o jutges, i personal tècnic federatiu.

 

 

Anar al contingut