Dembélé, assegut al sofà jugant a la Play Station
Dembélé, assegut al sofà jugant a la Play Station
Barça

Les dues pífies que obliguen a esborrar la felicitació del Barça pels 150 partits de Dembélé

El club blaugrana va tenir publicada durant uns minuts una creativitat en què se'l veia jugant a la videoconsola un partit que anava perdent contra el Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Ousmane Dembélé va disputar contra el Vila-real el seu partit 150 com a jugador del FC Barcelona i el club ho va voler celebrar dedicant-li una creativitat, de l'estil il·lustrat tan utilitzat darrerament per l'equip de xarxes socials del club blaugrana. La intenció era bona, però l'elaboració va ser fallida. La composició va desaparèixer dels perfils del Barça pocs minuts després d'haver estat publicada perquè contenia un parell de pífies detectades ràpidament pels usuaris.

L'errada més evident i criticada va ser il·lustrar Dembélé assegut al sofà i jugant a la videoconsola. Cal recordar que el seguit de lesions i recaigudes del jugador durant els tres primers anys de blaugrana es van atribuir a un estil de vida sedentari en què les hores davant la Play Station li treien temps de descans.

Malgrat que actualment el futbolista ha redreçat els seus hàbits i té un comportament professional, com ha reivindicat el seu entrenador, Xavi Hernández, en més d'una ocasió, sempre quedarà la incògnita de quants partits hauria pogut disputar si hagués tingut una altra manera d'encarar la professió quan va arribar amb 20 anys. Es calcula que en les cinc temporades que porta a Can Barça s'ha perdut aproximadament la meitat dels compromisos de l'equip.

La creativitat esborrada de les xarxes socials del Barça
La creativitat esborrada de les xarxes socials del Barça (FC Barcelona)

La segona errada, només perceptible si l'usuari feia zoom a la imatge, mostrava que en la partida que estava jugant Dembélé el Barça perdia 0-1 al Camp Nou, ni més ni menys, que contra el Reial Madrid.

La televisió de Dembélé reflecteix un gol del Madrid... i de l'il·lustrador
La televisió de Dembélé reflecteix un gol del Madrid... i de l'il·lustrador (FC Barcelona)

Segueix sense renovar i es disparen els rumors

Dembélé segueix sense renovar quan falta només un mes perquè expiri el seu contracte. En les últimes hores s'han disparat els rumors sobre el futur del francès, sempre relacionant-lo amb els efectes secundaris de la continuïtat del seu compatriota Mbappé pel PSG. Des de França s'ha insinuat que una de les primeres peticions del crac recentment renovat seria poder comptar amb l'extrem del Barça com a company la temporada que ve. Fins i tot, altres mitjans han situat Dembélé en l'òrbita d'un Madrid que busca un bon jugador per invertir part dels diners que tenia reservats per a Mbappé.  

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut