Espanyol

Les penyes del Betis es mobilitzen per assistir a Cornellà-el Prat

La visita de l'equip andalús millorarà els pobres registres d'assistència que hi ha hagut aquest any al camp de l'Espanyol

Actualitzat

La visita del Betis aquest diumenge al camp de l'Espanyol podria representar la millor entrada de la temporada a Cornellà-el Prat. Tot fa pensar que l'equip andalús millorarà els registres d'assistència que hi ha hagut aquest any al camp de l'Espanyol, amb una mitjana molt fluixa.

La millor entrada de la temporada va ser contra el Barça, amb 24.000 aficionats, i després contra el Girona, amb 22.000. Aquests dies, les penyes del Betis a Catalunya s'han mobilitzat per assistir en massa al camp de l'Espanyol, segons ha explicat Pedro Mesa, president de la penya Eurobética de Sabadell.

"Que jo sàpiga, totes les que formem la coordinadora de penyes bètiques de Catalunya hi anem totes: Sant Feliu, Rubí, Terrassa, Mataró, Santa Coloma de Gramenet. Pels missatges que he rebut a l'hora d'organitzar les entrades, espero veure'ls tots allà".

Hi ha una vintena de penyes del Betis a Catalunya. El camp de l'Espanyol és on es troben més a gust, com reconeix José María Parrondo, president de la Penya de Terrassa.

"L'entrada és més assequible econòmicament, ens costa uns 32 euros. El Camp Nou acostuma a ser més car i la ubicació i la visió no són tan bones com al camp de l'Espanyol. I a Girona ha tocat entre setmana i ha estat més difícil anar-hi."

L'horari del partit, diumenge a 1/4 de 5 de la tarda, i la bona campanya del Betis també ajudaran a la presència de seguidors blanc-i-verds, segons ha confirmat Montse Tapia, presidenta de la Penya de l'Hospitalet.

Veure diumenge 30.000 aficionats a Cornellà-el Prat no sembla impossible. Encara que tret dels partits contra el Barça i contra el Girona, la mitjana d'assistència enguany a partits de l'Espanyol no ha superat els 20.000.

Anar al contingut