Bàsquet

Les penyes d'animació del Barça s'uneixen per demanar "pit i collons" a l'equip de bàsquet

La Penya Meritxell, Sang Culé Cor Català i els Dracs 1991 s'han unit per a ajudar el Barça de bàsquet a aconseguir donar la volta a la final de la Lliga Endesa

Actualitzat

Després de la desfeta del FC Barcelona a domicili contra el R. Madrid en el segon partit de la final de la Lliga Endesa, les penyes d'animació del Barça han decidit unir-se per ajudar a l'equip a reaccionar i donar la volta a l'eliminatòria. 

Els blaugrana no ho ténen fàcil, haurien de guanyar 3 partits consecutius, dos a casa i un a Madrid, per poder aixecar el trofeu de la Lliga. El Madrid, només ha de guanyar un partit més per fer-se amb el triplet: Copa, Eurolliga i Lliga. 

És per això que la Penya Meritxell, Sang Culé Cor Català i els Dracs 1991, s'han unit per a convertir el Palau Blaugrana en un "infern blaugrana". Volen ajudar l'equip com sigui i com que les decisions tècniques, segons expliquen, no depen d'ells, "nosaltres només sabem d'animació, pit i collons; i és el que hi posarem dimecres!", expliquen els Dracs en un tuit. Al que afegeixen: "Han de canviar moltíssimes coses per tenir alguna opció al tercer partit. Compteu amb el que depèn de nosaltres, un infern blaugrana".

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut