Tuchel saluda Neymar en una imatge d'arxiu
Futbol

Les ofertes finals de Barça i Madrid per fitxar Neymar

Reial Madrid i Barça van presentar ofertes per fitxar Neymar, però el PSG les va rebutjar perquè no cobria les seves expectatives

Actualitzat

Televisió de Catalunya ha tingut accés a les ofertes que Barça i Madrid han posat sobre la taula per fitxar a Neymar

El Barça oferia 115 milions de fixatge, mès 15 milions  de variables, de fàcil compliment. I el traspàs de Rakitic i Todibo. Aixi com la cessió per una temporada de Dembélé.

 

Per la seva banda, el  Reial Madrid oferia una suma total de 125 milions per al fixatge, i a més, els traspassos dels jugadors que exigia el PSG eran d'una cotització superior a la dels blaugrana: Keylor Navas, Modric o James. La posició de Neymar, de voler anar només al Barça va bloquejar l'operació pels blancs.

El PSG i el Barça no es van acabar de posar d'acord perquè el club de París volia una quantitat no inferior a 150 milions pel traspàs del jugador, més Rakitic, Todibo i Dembélé.

El jugador estava disposat a rebaixar-se la fitxa per poder jugar al Barça. Amb el mercat ja tancat, la data del pròxim 27 de setembre, dia del judici per les comissions per la renovació que reclama el pare del jugador al Barça, servirà per saber les intencions de tornar al Barça de Neymar en un futur. Si finalment es retira la demanda,  la porta de tornada quedaria oberta per al retorn del brasiler el 30 de juny del 2020.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut