Motor

Les obres del Circuit de Barcelona-Catalunya reben el vistiplau de la FIA i FIM

Charlie Whiting, com a director de la FIA de Fórmula 1, i Franco Uncino, com a responsable de seguretat de la FIM, han aprovat els canvis en el traçat català

Charlie Whiting i Franco Uncino han visitat les obres del circuit (@Circuit_cat)

Les obres realitzades aquest hivern al Circuit de Barcelona-Catalunya han rebut aquest dijous el vistiplau de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) i de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), després de la visita i aprovació dels seus responsables, que han vist in situ l'escapatòria en el nou revolt 13 i el reasfaltat de la pista.

Charlie Whiting, com a director de la FIA de Fórmula 1, i Franco Uncino, com a responsable de seguretat de la FIM, s'han desplaçat al traçat català per avaluar les intervencions realitzades sobre un circuit en el qual conviuen, a més en una agenda carregada d'activitats, les dues proves més importants del calendari del motor: la F1 i MotoGP.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha aturat la seva activitat durant el mes de gener per implementar els canvis en l'escapatòria del revolt 13, a requeriment de la FIM per a les seves carreres de motociclisme, i millorar així la seguretat. D'aquesta forma, s'ha ampliat l'escapatòria d'aquest nou revolt 13, que abans era la número 12.  

El nou asfalt ja estarà disponible a partir d'aquest dissabte, quan el Circuit obri les seves portes, ha informat el Reial Automòbil Club de Catalunya, però no serà fins al final de mes quan passi la primera gran prova de foc, amb la primera tanda de quatre dies d'entrenaments de pretemporada de la Fórmula 1