Les noves samarretes ja presenten els diferents patrocinadors (RCDEspanyol)
Les noves samarretes ja presenten els diferents patrocinadors (RCDEspanyol)
ESPANYOL

Les noves samarretes de l'Espanyol per a la temporada 2022-23

El club ha presentat les equipacions dels diferents equips de l'entitat per al nou curs

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol continua ultimant detalls per a la temporada 2022/23. En concret, aquest divendres el club blanc-i-blau ha presentat les noves equipacions que els jugadors dels diferents equips de l'entitat lluiran la temporada que ve. Unes samarretes que ja s'han posat Adriana Martín, Sergi Gómez, Gori i Nico Melamed durant la presentació.

Les equipacions, que continua signant la marca de roba esportiva Kelme, fan referència a dissenys anteriors que ja han portat els jugadors de l'entitat en moments destacats de la història del club. En el cas de la primera equipació, segueixen tenint presència les franges verticals blanc-i-blaves, que aquesta temporada s'acompanyen de petites franges d'un blau més clar. Un disseny que recorda la samarreta de la temporada 2001/02.

Pel que fa a la segona equipació, els jugadors aniran de rosa, un color que ja ha tingut presència al club. En concret, la temporada passada el rosa era el color de la samarreta d'entrenament i, en la temporada 2006/07, era el color amb què el club va jugar alguns dels partits de la Copa de la UEFA que ara és a les vitrines de l'RCDE Stadium. A més, aquesta segona equipació té un seguit de petites ratlles que representen la velocitat.

La tercera equipació recupera les dues franges amples, blanca i blava, que ja van tenir protagonisme l'any 2010, durant la celebració dels 110 anys de l'entitat. En aquella ocasió, al lloc del patrocinador hi havia Interapuestas i la marca que les produïa era Li-Ning. Quant a l'equipació dels porters, es fa una referència clara a Ricardo Zamora, amb la franja en pic sobre el pit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut