Bàsquet

El Joventut convocarà una junta d'accionistes per decidir el futur definitiu de l'entitat

El consell d'administració del Joventut estudia una proposta de la Generalitat per desencallar l'acord econòmic amb l'Ajuntament de Badalona. La Penya viu hores decisives per a la viabilitat de l'entitat.

Actualitzat

Continua a l'aire el futur del Joventut de Badalona però sembla que ara hi ha moltes possibilitats que l'històric club pugui continuar funcionant. Aquest dijous s'ha fet una nova reunió entre el club, l'Ajuntament de Badalona i la Fundació Badalona Capital Europea del bàsquet, a la qual s'hi ha afegit el secretari general de l'esport, Gerard Figueras, per conèixer de primera mà la situació.

S'ha dissenyat un pla de viabilitat que garanteix el pagament d'uns 100.000 euros mensuals per part de l'Ajuntament, per publicitat, per poder fer front als pagaments més immediats. La Generalitat assessorarà jurídicament el club perquè en el termini d'una setmana es pugui desencallar l'abonament del patrocini pactat amb el consistori, cosa que permetria arribar fins al final de la temporada.

Aquest pla d'urgència l'ha presentat el president del Joventut, Juanan Morales, al consell d'administració, que ha decidit convocar una junta general d'accionistes en una data encara per concretar per a prendre les decisions oportunes.

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut