Futbol

Les jugadores de la selecció espanyola es planten davant d'un entrenador "masclista i incompetent"

Després de caure eliminades contra Corea a la fase de grups, les noies de la selecció espanyola de futbol apunten que la causa del seu fracàs fa gairebé 30 anys que està assegut a la banqueta

Actualitzat

Les jugadores de la selecció espanyola femenina de futbol es planten. Després de caure eliminades a la fase de grups, amb només un punt fruit d'un empat i dues derrotes, les noies de la "roja" tenen clar que l'origen dels seus problemes té un nom, Nacho Quereda, el seleccionador.

Vicky Losada no ho pot deixar més clar quan declara que "A la incompetència com a entrenador, s'hi suma un tracte gairebé humiliant".

Es queixen que al desinterès per a la preparació del Mundial, s'hi van sumar les formes de Quereda, "autoritàries i masclistes". La mala maror va incendiar el vestidor, fet que es va traduir a la gespa amb un joc pobre, molt allunyat del bon paper que aspirava a fer la selecció espanyola femenina en el seu debut en un Mundial, al Canadà, tenint en compte el talent de les jugadores.

I per si en quedava cap dubte, un altre pes pesant en el vestidor, Vero Boquete, no es mossega la llengua: "fa 27 anys que no aconsegueix res, ja n'hi ha prou".

Guerra oberta entre jugadores i entrenador i la pilota passa a la Federació Espanyola que, de moment, es manté en silenci.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut