Rosell i Bartomeu, en una imatge d'arxiu
Rosell i Bartomeu, en una imatge d'arxiu
Cas Negreira

Bartomeu i Rosell neguen a TV3 que el Barça pagués a Negreira "en defensa pròpia"

Els expresidents del Barça desmenteixen la informació que assegurava que van mantenir els pagaments a Enríquez Negreira per compensar els favors arbitrals al Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Els expresidents del Barça Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell s'han posat en contacte amb TV3 per desmentir la informació d'El Mundo que assegurava que van mantenir els pagaments a Enríquez Negreira "en defensa pròpia", perquè observaven una tendència dels àrbitres a xiular a favor del Reial Madrid.

Segons la informació publicada aquest dimarts, els directius de les èpoques de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, dos dels acusats de la Fiscalia pel cas Negreira, haurien demanat explicacions pels suposats pagaments a l'exàrbitre. Segons El Mundo, l'argument principal que els expresidents ofereixen al seu cercle directiu és que "pagàvem a Negreira en defensa pròpia", amb la intenció d'equilibrar la tendència arbitral que, al seu entendre, afavoria el Reial Madrid.

Secretisme a les juntes i "xantatge" al club  

El mateix mitjà assegura que els pagaments eren un assumpte "pràcticament secret" que només compartien el nucli de la cúpula del club i que, si no els hi deien, era "per protegir-los". Sobre per què no es trencava el vincle amb Enríquez Negreira, les mateixes converses fetes públiques acusarien l'aleshores vicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres de fer un "xantatge permanent al club" aprofitant el seu poder a l'òrgan arbitral.

 

El Mundo acaba assegurant que al Barça, a més, hi havia el convenciment que més clubs de Primera i Segona feien pagaments periòdics a Negreira.

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut