Esquiadors a Port Ainé
Ferrocarrils no obrirà el dia 9

Les estacions d'esquí catalanes no obriran el 9 de desembre amb algunes possibles excepcions

Es manté el tancament municipal dels cap de setmana i això tira enrere el pla inicial d'obrir l'endemà del pont de la Puríssima. Masella i Tuixent mantenen la idea d'obrir. Baqueira ho decidirà demà

Actualitzat

L'anunci del Procicat de mantenir el tram 1 (tancament perimetral municipal) fins a nova ordre i fins que baixin els índexs de contagi deixa en paper mullat l'acord a què aquest dijous es va arribar entre totes les estacions d'esquí catalanes.

Finalment, no obriran el dimecres 9 de desembre. Com a mínim, no ho faran les sis estacions de Ferrocarrils (La Molina, Vallter, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Boï Taüll).

Tampoc l'estació de Port del Comte, però sí que ho podria fer Masella. L'estació de la Cerdanya manté, tot i la decisió del Procicat, la idea anunciada d'engegar màquines dimecres de la setmana que ve, amb independència de quin tancament perimetral hi hagi a Catalunya.

Les estacions d'esquí nòrdic de Tavascan i Tuixent-la Vansa també tenen la intenció d'obrir així que sigui possible. En el seu cas, quan ho permetin les condicions de neu.

Aquest dijous anaven tots de la mà tutelats per l'ACEM (Associació Catalana d'Esports de Muntanya) i 24 hores després sembla que comença el campi qui pugui.

 

 

Anar al contingut