Fórmula 1

Les escuderies acorden no inscriure's en el Mundial del 2010 si la FIA manté el seu canvi de reglament

El futur de la Fórmula 1 es pot decidir aquest cap de setmana a la glamurosa Mònaco. Les grans escuderies, enfrontades amb la Federació Internacional d'Automobilisme, s'han reunit aquest divendres a la tarda per plantejar les seves reivindicacions. L'escenari de la reunió? L'impressionant iot de Flavio Briatore. Allà, després de tres hores de reunió, els equips han acordat no inscriure's en el Mundial del 2010 si la FIA manté el seu canvi de reglament. Posteriorment, Montezemolo també s'ha reunit tres hores amb Max Mosley. Ferrari ha dit que la trobada ha estat constructiva però que no hi ha acord i que les converses continuaran els pròxims dies.

Actualitzat
En un esport de cotxes, aquest divendres tota l'atenció l'ha centrat un vaixell. Aquest, el "Force Blue", propietat de Flavio Briatore. Els seus 70 metres d'eslora han estat l'escenari triat pels caps d'equip per reunir-se i buscar una alternativa que convenci el president de la Federació Max Mosley, que avui ha dit que ni Ferrari ni cap altre equip és imprescindible a la Fórmula 1.

Amb la taula ja plena, l'últim a pujar ha estat precisament el president de Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo. Tres hores d'espera sota el sol abans de veure'ls desfilar altra vegada per la passarel·la. Una multitud de periodistes i aficionats han envoltat Montezemolo, que ha sortit del vaixell amb un missatge clar. Estan tots units.

Sense acord amb la FIA

Després de la reunió entre les escuderies, Montezemolo també s'ha reunit tres hores amb Max Mosley. Ferrari ha dit que la trobada ha estat constructiva però que no hi ha acord i que les converses continuaran els pròxims dies. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut