Cartell amb foto de Pelé jove i les dates de naixement i defunció
Un dels molts homenatges cap a Pelé de les últimes setmanes (Reuters)
Pelé

Les emotives paraules de la vídua de Pelé

Redacció Esport3Actualitzat

Márcia Aoki, la vídua de Pelé (feia sis anys que estaven casats) ha volgut publicar una carta en homenatge a O Rei, la mort del qual va tenir lloc justament fa un mes, el 29 de desembre

Aoki ha volgut donar gràcies a tothom per les mostres de condol: La carta diu així:

"Dir adeu a la persona que m'estimo i acostumar-me a no tenir al meu costat la raó de la meva vida, el teu amor ple d'afecte, cura i sentit de l'humor em costarà molt.

Només volia una mica més de temps mirant-nos. Uns dies més per jugar amb el nostre cadell, Cacau.

Només enyoro que em diguis 'Macia, amor meu, bon dia! Mira que bonic es veu el mar avui'.

Tot i saber que ens espera el mateix destí a tots, per a mi, fer-me a la idea del que ha passat és com si una part de mi s'hagués perdut i sento una pressió al pit.

Alhora també noto un sentiment molt gran de gratitud per haver pogut compartir el meu dolor amb el món sencer. Hem rebut milions de missatges d'afecte i solidaritat que han omplert el meu cor amb pau i comfort.

Vull agrair a cadascun dels seus fans que encara li reten homenatge. També vull agrair al Santos Futebol Clube i al Santos City per donar-nos suport en un moment tan difícil.

Compartir la meva vida amb Edson ha significat poder viure una veritable història d'amor.

També ho ha estat compartir l'amor de Pelé amb vosaltres. Aquest amor no morirà mai i sempre estarà entre nosaltres. Per sempre"

 

Márcia Aoki, durant les exèquies de Pelé (Reuters)
Anar al contingut