Barça

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona seran el 7 de març

El vot per correu està garantit i hi haurà dues modalitats. Es votarà en cinc seus repartides per Catalunya i Andorra. La campanya electoral es desenvoluparà fins al 5 de març.

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial. Les eleccions a la presidència del Barça es faran el diumenge 7 de març. Ho ha ratificat la comissió gestora en la reunió d'aquesta tarda. Aquí tens tot el que has de saber i les principals novetats...

Calendari electoral
La campanya electoral en què participaran els tres candidats a la presidència proclamats el 14 de gener es desenvoluparà fins al dia 5 de març, i la jornada de reflexió serà el dia 6 de març.

 

Vot per correu

Hi haurà dues modalitats de vot per correu: la general, a través de l'oficina de Correus que pertoqui, i l'opció de votar des del mateix domicili, disponible per als socis i sòcies majors de 65 anys que ho sol·licitin, o que no puguin desplaçar-se per motius de salut.

  • Entre els dies 29 de gener i 9 de febrer, els socis i les sòcies que escullin votar per correu hauran de comunicar-ho telemàticament al club mitjançant el formulari que es posarà a la seva disposició al web del Club, el mateix divendres, dia 29.
  • El club respondrà detallant a quatre aspectes: confirmació de l'acceptació del vot per correu, la modalitat de vot escollida (general o des del domicili), oficina de Correus on es pot dipositar el vot, i que l'exercici del vot per correu invalida el vot presencial.
  • La documentació postal, amb les butlletes i el sobre corresponents, arribaran als domicilis mitjançant un funcionari de Correus, amb certificació per confirmar la identitat personal.
  • Els socis que s'hagin acollit a la modalitat de vot des del domicili hauran d'exercir el seu dret en el mateix moment que el funcionari de Correus els faci el lliurament de la documentació postal, amb les butlletes i el sobre corresponents.
  • Entre els dies 15 i 26 de febrer, els socis que s'hagin acollit a la modalitat general hauran de fer entrega del seu vot a l'oficina de Correus corresponent.
  • L'escrutini, tant dels vots emesos presencialment com dels dipositats al club a través del correu postal, es durà a terme un cop acabada la jornada electoral del dia 7 de març, i els resultats es faran públics un cop s'hagi completat.
  •  

Seus electorals

Hi haurà sis seus electorals: Camp Nou - Barcelona, Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, i Andorra.
  • Barcelona: 111 meses electorals. Camp Nou - Palau Blaugrana. C. Arístides Maillol, s/n.
  • Lleida: 2 meses electorals. Delegació de la Federació Catalana de Futbol. C. Riu Besòs, 8.
  • Girona: 5 meses electorals. Pavelló Municipal de Fontajau. Avinguda del President Josep Tarradellas i Joan, 22-24.
  • Tarragona: 3 meses electorals. Poliesportiu Camp Clar. C. Riu Siurana, s/n.
  • Tortosa: 1 mesa electoral. Delegació de la Federació Catalana de Futbol. C. Adrià d'Utrecht, 5.
  • Andorra: 1 mesa electoral. Centre de Congressos del Comú d'Andorra la Vella. Plaça del Poble, s/n.

Hi haurà un cens electoral per seu i, per tant, els socis i les sòcies només podran anar a votar al col·legi que els sigui assignat en funció del seu codi postal de residència.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut