Futbol

Les dues pròximes jornades de Primera i Segona es jugaran a porta tancada

És una de les mesures adoptades pel Consell de Ministres per contenir el coronavirus

Actualitzat

Les dues pròximes jornades de Lliga, tant de Primera com de Segona A, es jugaran a porta tancada. És una de les mesures que ha adoptat el Consell de Ministres per contenir la propagació del coronavirus a tot l'Estat. LaLiga ho està comunicant a tots els clubs i l'anunci oficial s'ha de fer durant aquest dimarts.

D'aquesta manera, el Barça, que ja sap que haurà de jugar a porta tancada el partit de tornada de vuitens de final de la Champions davant el Nàpols (18 de març), també jugarà sense públic al camp del Mallorca el 14 de març i a casa davant el Leganés el 22 de març; l'Espanyol rebrà sense la seva afició l'Alabès aquest diumenge (15/03) i visitarà Getafe el 22 de març, igualment a porta tancada.

A Segona, els partits a porta tancada del Girona seran al camp del Las Palmas (15/03) i a casa davant el Racing de Santander (22/03).

De fet, els partits a porta tancada començaran ja aquest vespre, amb la disputa de l'Eibar-Reial Societat, que es va ajornar al seu dia, i que finalment es jugarà sense públic.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut