Futbol

Les diferències de les pauses d'hidratació del Barça i l'Atlètic de Madrid després de la polèmica a Balaídos

Setién i Sarabia no interactuen amb cap "vaca sagrada" en la primera pausa i parlen amb Riqui Puig i Arturo Vidal. En la segona, en canvi, Sarabia parla amb Messi, Luis Suárez i Busquets. Una imatge que contrasta amb la dels futbolistes de l'Atlètic escoltant junts les indicacions de Simeone
Redacció Esport3 Actualitzat
Aquesta imatge mostra les diferències entre el Barça i l'Atlètic durant la primera pausa d'hidratació

Les pauses per a la hidratació dels jugadors són una de les novetats en el retorn de la lliga. A Balaídos, van servir per escenificar la mala maror entre el cos tècnic del Barça i la plantilla. Els desaires de Messi, Rakitic i Arthur van fer evident la mala relació amb Setién i el seu ajudant Eder Sarabia. Ahir era la primera ocasió per tornar a comprovar què passa en aquestes pauses, que els entrenadors també aprofiten per donar indicacions.

Primera pausa Barça-Atlètic de Madrid (1-1)

Mentre Simeone és envoltat per una rotllana de jugadors de l'Atlètic de Madrid i el seu discurs és escoltat amb atenció, els jugadors del Barça estan molt més disseminats. Eder Sarabia parla amb Riqui Puig i Setién amb Arturo Vidal. En cap moment no hi ha cap interlocució amb les "vaques sagrades". Messi i Luis Suárez s'ho escolten des de la mitja distància però no hi ha interacció directa amb cap membre del cos tècnic.

Segona pausa Barça-Atlètic de Madrid (2-2)

Hi ha un canvi notable. Sarabia interpel·la directament Messi, Luis Suárez i Busquets, per aquest ordre. També va a buscar a Arturo Vidal i Jordi Alba. Setién, en canvi, està més pensatiu i no hi intervé.

 

Anar al contingut