Jordi Alba durant el partit contra el Rayo Vallecano
Jordi Alba durant el partit contra el Rayo Vallecano (Reuters)
Barça

Les declaracions virals de Balliu sobre Jordi Alba

El jugador català va explicar que el lateral blaugrana era l'objectiu del seu equip per fer mal en atac al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

L'Spotify Camp Nou es va vestir de gala, amb més de 80.000 espectadors, per a l'inici d'una nova era del Barça, però l'equip no va estar a l'altura i va empatar a zero contra el Rayo Vallecano. Alguns dels jugadors més assenyalats per part de l'afició van ser Sergio Busquets i Jordi Alba. Precisament el lateral esquerre del Barça era l'objectiu principal dels jugadors del Rayo per fer mal al conjunt de Xavi.

Així mateix ho va destacar Ivan Balliu, jugador del Rayo Vallecano. En una entrevista per al programa "Tu diràs", de RAC1, després del partit, el català va desvelar els plans del seu entrenador, Andoni Iraola, des del punt de vista ofensiu. Balliu va explicar que l'equip havia preparat el partit per atacar per la zona de Jordi Alba.

El Barça va tenir clarament el domini del partit, però el Rayo va tenir oportunitats clares per poder endur-se els tres punts del Camp Nou. Una d'aquestes oportunitats, al temps afegit de la segona part, va acabar amb un gol de Falcao que es va anul·lar per fora de joc i va arribar quan Jordi Alba ja estava assegut a la banqueta després que el substituissin.

Anar al contingut