Borja Iglesias
Borja Iglesias
Espanyol

Les decisions de futur de l'Espanyol passen per reforçar i no afeblir la plantilla

L'alegria encara dura a l'Espanyol, gairebé 48 hores després. Però l'exigència del calendari europeu obliga el conjunt blanc-i-blau a començar a pensar en el futur

Actualitzat

Per aplaudir la perseverança de Rubi, però amb tres competicions al davant, arriba l'hora de la veritat. L'Espanyol té el repte de reforçar i no afeblir l'actual plantilla davant una temporada que es preveu exigent.

Però des del club tenen present que no ho tindran fàcil i que l'amenaça és real. Tal com va expressar el vicepresident de l'Espanyol, Carlos García-Pont, en acabar el partit de dissabte:

"Nosaltres no tenim ganes de vendre ningú, però el mercat és una cosa molt volàtil."

Els disset gols de Borja Iglesias la seva primera temporada a Primera el converteixen en una peça preuada al mercat. Tampoc serà fàcil retenir dos talents com el central Mario Hermoso i el migcampista de la casa Marc Roca.

Jugar a Europa atorga possibilitats a Sergio García de continuar sent una de les icones de l'RCDE Stadium i obre les portes a un esforç econòmic per pagar els tres milions d'euros que el Màlaga demana per Rosales.


La renovació de Pedrosa, gran sorpresa en el tram final de temporada, és gairebé un fet, però s'hauran de buscar recanvis de garanties per les baixes segures del porter Roberto Jiménez, del central Óscar Duarte i del migcampista Alfa Semedo.


La gira a la Xina, amb Wu Lei com a principal argument, no està descartada. Rubi ha complert amb la seva part, reclama que la plantilla de l'èxit no surti debilitada i trasllada la pressió a Mr. Chen. El màxim mandatari se'n va dimecres, però abans s'hauran de saber les seves intencions de futur.

Anar al contingut