El Barça fa un pas més per apropar-se al títol de lliga en golejar 7-0 l'Sporting Club de Huelva

Partit 300 d'Alexia Putellas amb la samarreta del Barça; l'equip ha ofert la Supercopa guanyada a Salamanca a l'afició abans de començar l'enfrontament

Josep CochActualitzat

El Barça ha obert el marcador ben aviat, en el minut 4. Una passada en llarg d'Alèxia Putellas l'ha recollit l'extrem noruega i ha superat Chelsea després de creuar la pilota al pal llarg. Barça i Sporting de Huelva es tornaven a veure les cares després del partit jugat a Huelva corresponent als vuitens de final de la Copa de la Reina i que el Barça va superar amb solvència per 0-4. Les de Lluís Cortes s'han mostrat molt superiors a les andaluses, que s'han limitat defensar-se per intentar sortir a la contra. Avui tornava a la llista de convocades la francesa Kheira Hamraoui, que s'havia perdut la Supercopa i els dos darrers partits de Lliga per culpa d'unes molèsties al bessó. Al minut 24 arribava el 2-0. Jugada per la banda dreta de Lieke Martens que ha fet una centrada precisa perquè rematés de cap Jennifer Hermoso, una pilota que ha entrat a la porteria després que la pilota s'estavelles al travesser. 19è gol de la davantera blaugrana. Dos minuts després Chelsea ha salvat el 3-0, quan ha fet una gran aturada a una rematada de Caroline Graham Hansen. En el minut 31, a la sortida d'un córner, Chelsea i Abambila han evitat el tercer gol del Barça quan la pilota ja entrava després d'una rematada de Marta Torrejón. El partit s'ha convertit en un veritable atac i gol de les blaugranes davant l'acumulació de jugadores a l'interior de l'àrea de l'equip que entrena Antonio Toledo. Patrícia Mascaró ha donat l'ensurt del partit, ja que s'ha hagut d'aturar el partit en caure a terra. Després de ser atesa pels serveis mèdics de Huelva i del Barça s'ha aixecat pel seu propi peu i s'ha reincorporat al partit.

A la represa, Lluís Cortés ha donat descans a Mapi León, la jugadora de camp que acumula més minuts aquesta temporada, i ha entrat Stefani Van der Gragt. En el minut 58 ha arribat el 3-0. Passada en profunditat d'Ana Crnogorcevic que ha recollit Jennifer Hermoso per superar Chelsea amb un toc subtil amb la cama dreta. 20è gol de la jugadora blaugrana. Chelsea ha tornat a salvar un altre gol en rebutjar amb els peus una rematada a boca de canó de Patri Guijarro a la sortida d'un servei de cantonada. En el minut 68 tornava trepitjar la gespa Keira Hamraoui, ocupant el lloc de Patri Guijarro. En el 72, Aitana Bonmatí treu una falta i agafa per sorpresa la defensa del Huelva i Martens afusella des de dins de l'àrea petita per establir el 4-0. Primer gol de l'holandesa a la Lliga. Només un minut més tard, penal a Vicky Losada que transforma Alexia Putellas de manera inapel·lable a l'esquerra de Chelsea. En el 77 ha entrat Oshoala per Alexia, que avui jugava el seu partit 300 amb la samarreta blaugrana, la quarta que ho aconsegueix. I Assisat Oshoala ha estat la protagonista dels dos darrers gols. El primer amb una rematada des del límit de l'àrea en el 88, i en el temps afegit aprofitant una centrada de Martens. Amb aquests dos gols, la nigeriana ja en suma 17 a la Lliga.