Atletisme

Les curses populars de Salou, el Masnou i Mollerussa fan protagonista l'atletisme per Sant Esteve

Aquest diumenge de Sant Esteve ha estat marcat per les curses populars que s'han celebrat arreu de Catalunya. Per exemple, a la ciutat de Salou ha tingut lloc la primera edició de la Sant Silvestre, en la qual homes i dones han competit per separat per afavorir el ràtio de participants femenines. Xavi Garcia Insa, del Club Pratenc, ha estat el guanyador en la categoria masculina en completar els cinc quilòmetres de recorregut en 15 minuts i 8 segons. En categoria femenina, la victòria ha estat per a l'atleta de l'ISS Hospitalet Marta Galimany, amb un temps de 17 minuts i 39 segons.

Actualitzat
Al Masnou -amb un fred molt intens, com a Salou- s'ha arribat a la 31a edició de la Sant Silvestre, la més antiga de les que es disputen a Catalunya. S'ha batut el rècord de participació amb més de 1.500 corredors. En categoria femenina la guanyadora ha estat Jacqueline Martín Álvarez, del FC Barcelona, amb un temps de 16 minuts i 10 segons. En categoria masculina, triomf per a Driss Lakhouaja, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, amb 14 minuts i 24 segons.

I a Mollerussa més de 300 persones han participat a la tradicional Cursa de l'Indiot. Els participants han hagut de cobrir un circuit urbà de 7.200 metres els homes, i 5.400 les dones. El lleidatà Iván Espílez ha guanyat la cursa per quart any consecutiu, seguit pel veterà de Solsona Sancho Ayala. A banda del trofeu acreditatiu, tots dos han rebut el premi característic d'aquesta cursa: un indiot viu. La primera dona ha estat la lleidatana del Sícoris Rosa Espach.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut